قانون 2 دقیقهای برای #چرای بی رویه دام در 2 فصل
قانون 2 دقیقهای برای #چرای بی رویه دام در 2 فصل
Blog Article
به ویژه شخم زدن، به دلیل اینکه اغلب ساختار خاک را در هم میشکند و نرم میکند، میتواند یکی از عوامل اصلی فرسایش باشد. شیوههای کشاورزی که این فعالیت را کاهش میدهند، مشکلات بسیار کمتری با فرسایش خاک دارند.
با فرارسیدن فصل چرای دام ورود و خروج دام، ظرفیت دام و مدت زمان استفاده از مراتع از اهمیت ویژهای برخوردار است؛ زیرا ممکن است چرای بیرویه به مراتع و پوشش گیاهی آسیب وارد کند.
ایسنا/البرز معاون پژوهش و فناوری دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه چرای بی رویه دام امروز به مشکل جدی عرصههای طبیعی و مراتع کشور تبدیل شده، گفت: اصلاح این روند علاوه بر این نیاز به ضرورت اصلاح قوانین به همکاری جوامع محلی و عشایر و ... نیاز دارد.
حسن اکبری؛ معاون محیطزیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیطزیست، یکی از معضلات زیستمحیطی مهم کشور را چرای بیرویه دام دانست و اظهار کرد: در بسیاری از زیستگاهها شاهد گلههای دام به صورت مازاد هستیم و از همین رو رایزنیهایی با سازمان منابع طبیعی و وزارت جهاد کشاورزی در حال انجام است تا برنامههایی جدی برای جلوگیری از ورود دام مازاد به مراتع اجرا شود.
در این مقاله از مجله فرادرس به بررسی فرسایش خاک و تعریف آن، انواع فرسایش خاک و عوامل ایجاد کننده فرسایش خاک و عوارض آن میپردازیم.
چرای هدفمند در مدیریت پوشش گیاهی، چرای دام را از حالت کلیشهای خود، فراتر میبرد و هدف از آن، کاربرد نوع مناسب و خاصی از دام در فصل یا دورهای با شدت مشخص برای رسیدن به اهداف پوشش گیاهی و مبارزه با گیاهان ناخواسته در ترکیب گیاهی مراتع است.
دکتر مریم کرابی مطب در سبزوار دارند. برای دیدن اطلاعات کامل مطب، پروفایل دکتر مریم کرابی را ببینید. + آیا دکتر مریم کرابی امکان مشاوره آنلاین دارد؟
ثبت نظر و امتیاز قبلا website با این مشاور جلسه داشته اید؟ نظر خود را ثبت کنید
نهضت مقاومت ملی ایران: آیندهی آزادی مِلَل در چشمانداز سقوط دیکتاتورها
در صورتی که شما هم از بیماران دکتر مریم کرابی بوده اید می توانید نظر خود را ثبت کنید ثبت نظر درباره ی پزشک نظرات
لوئیس باروچو: آینده سوریه چگونه رقم خواهد خورد؟ سه سناریوی محتمل
ترحم بهزاد میگوید: زمان ورود و خروج دام، ظرفیت دام و مدت استفاده از مرتع سه موضوع مهم در بحث مدیریت چرا است.
– عوامل انسانی: آبیاری نامناسب ، شخم نامناسب ، استخراج معادن ، ساختمان سازی